Venda

Punts de venda

Productes de qualitat i proximitat són dues màximes que ens acompanyen a Agroplant Lladó des dels inicis. Disposem d’un espai físic de venda al públic a Manlleu i al mateix Mas Lladó, on pots gaudir del millor que ens ofereix la terra.

MANLLEU

Des del 27 d'abril de 2017 es disposa d'una parada al Mercat Municipal de Manlleu. Es tracta de la parada número 10, situada just al costat de l'entrada lateral pel carrer del Mercat, on hi ha l'aparcament. És un espai d'uns 40 m² de superfície, que compta amb tots els equipaments i que forma part d'un mercat viu i dinàmic de recent creació format per una vintena de parades de productes fresc i altres productes alimentaris.
Durant 11 anys es va tenir una botiga al municipi de les Masies de Voltregà, situada al barri del Despujol (carrer Girona número 1).


botiga osona agroplant
botiga de productes ecologics osona
botiga de productes ecologics osona

MAS LLADÓ

També pots venir a comprar els teus productes de la terra directament al Mas Lladó en horari de tardes.


camp mas llado
mas llado directe de l'hort
mas llado productes ecologics osona

HORARI a Manlleu

De dilluns a dissabte
De 8:00 a 14:00h
Divendres
De 16:00 a 20:00h

HORARI a Mas Lladó

De dilluns a dissabte
De 16:00 a 19:00h

PRODUCTES

verdura agroplant osona

VERDURA

Degusta les verdures de collita pròpia que portem directament del Mas Lladó i Mas Sorribes, d'acord amb el cicle estacional i sempre que les condicions climatològiques ens ho permetin.

FRUITA

Apostem per la fruita del país i confiem en MercaGirona, el centre d'abastament a l'engròs de producte fresc més importat de la província de Girona amb més de 30 anys d'experiència.

PLANTER

Disposem d'una extensa gamma de planter de verdures i d'altres espècies. Les dimensions de la botiga ens impedeixen poder-lo tenir en estoc i el venem per encàrrec però servint d'avui per demà.

SERVEIS

SERVEI A DOMICILI

A Agroplant Lladó pensem en la comoditat del client i fem entrega de la compra a domicili sense cost.

Abastament a la restauració

Servim verdura de collita pròpia als restaurants dels municipis de les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà.

Cistelles de verdura i fruita

Oferim cistelles de verdura i fruita per encàrrec. Per a consum propi o per a regal, és una bona opció per als amants del menjar sa i natural.