Les Botigues

LES MASIES DE VOLTREGÀ - MANLLEU

Productes de qualitat i proximitat són dues màximes que ens acompanyen a Agroplant Lladó Tàpia des dels inicis. Disposem de dos espais físics de venda al públic, on pots gaudir del millor que ens ofereix la terra.

LES MASIES DE VOLTREGÀ

La primera és la botiga que tenim al municipi de les Masies de Voltregà, al carrer Girona número 1. És un petit però confortable espai d'uns 25 m² que es va inaugurar el 17 de febrer de l'any 2010. Es tracta d'una ubicació al barri del Despujol, al límit municipal amb Sant Hipòlit de Voltregà i a només 7 quilòmetres de l'hort. Disposa d'uns bons accessos, a dos minuts en cotxe de la C-17 entre Ripoll i Barcelona i aparcament gratuït al carrer.


botiga osona agroplant
botiga de productes ecologics osona
botiga de productes ecologics osona

MANLLEU

Des del 27 d'abril de 2017 es disposa d'una parada al Mercat Municipal de Manlleu. Es tracta de la parada número 10, situada just al costat de l'entrada lateral pel carrer del Mercat, on hi ha l'aparcament. És un espai d'uns 40 m² de superfície, que compta amb tots els equipaments i que forma part d'un mercat viu i dinàmic de recent creació format per una vintena de parades de productes fresc i altres productes alimentaris.


botiga osona agroplant
botiga de productes ecologics osona
botiga de productes ecologics osona

HORARI a Masies de Voltregà

De dimarts a divendres
De 9:00 a 13:00h i de 16:30 a 20:00h
Dissabtes
De 9:00 a 13:00h

HORARI a Manlleu

De dilluns a dissabte
De 9:00 a 14:00h
Dijous i divendres
De 16:00 a 20:00h

PRODUCTES

verdura agroplant osona

VERDURA

Degusta les verdures de collita pròpia que portem directament del Mas Lladó i Mas Sorribes, d'acord amb el cicle estacional i sempre que les condicions climatològiques ens ho permetin.

FRUITA

Apostem per la fruita del país i confiem en MercaGirona, el centre d'abastament a l'engròs de producte fresc més importat de la província de Girona amb més de 30 anys d'experiència.

PLANTER

Disposem d'una extensa gamma de planter de verdures i d'altres espècies. Les dimensions de la botiga ens impedeixen poder-lo tenir en estoc i el venem per encàrrec però servint d'avui per demà.

SERVEIS

SERVEI A DOMICILI

A Agroplant Lladó Tapia pensem en la comoditat del client i fem entrega de la compra a domicili sense cost.

Abastament a la restauració

Servim verdura de collita pròpia als restaurants dels municipis de les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà.

Cistelles de verdura i fruita

Oferim cistelles de verdura i fruita per encàrrec. Per a consum propi o per a regal, és una bona opció per als amants del menjar sa i natural.